Kakelugn i Vaxholm

Kakelugnar i Vaxholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Vaxholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Vaxholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Vaxholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Vaxholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Vaxholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Vaxholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Wiströms Kakelugnar
Trossv. 11
185 51 VAXHOLM

Kostnad och pris på kakelugn i Vaxholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Vaxholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Vaxholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Vaxholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Vaxholm, och du kan läsa mer om platsen Vaxholm nedan:

Beskrivning: Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Area: 163,97 hektar
Befolkning: 4 857, år 2010

Om du vill lära dig mer om Vaxholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Vaxholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Vaxholm fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Vaxholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.

 


Orter med kakelugnar i fokus

Nedanför hittar du våra utvalda städer där du kan hitta företag som arbetar med kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.