Kakelugn i Norsborg

Kakelugnar i Norsborg, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Norsborg som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Norsborg. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Norsborg rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Norsborg för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Norsborg

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Norsborg kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eriksson Leif, Kakelugnsmakare
Skarpbrunnav. 55
145 64 Norsborg

Kostnad och pris på kakelugn i Norsborg

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Norsborg kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Norsborg du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Norsborg

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Norsborg, och du kan läsa mer om platsen Norsborg nedan:

Beskrivning: Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Area: 350 hektar
Befolkning: , år

Om du vill lära dig mer om Norsborg utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Norsborg) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Norsborg fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Norsborg rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.

 


Orter med kakelugnar i fokus

Nedanför hittar du våra utvalda städer där du kan hitta företag som arbetar med kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.