Kakelugn i Lomma

Kakelugnar i Lomma, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Lomma som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Lomma. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Lomma rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Lomma för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Lomma

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Lomma kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Adium Kamin & Skorsten AB
Strandv. 123
234 31 LOMMA

Kostnad och pris på kakelugn i Lomma

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Lomma kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Lomma du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Lomma

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Lomma, och du kan läsa mer om platsen Lomma nedan:

Beskrivning: Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Area: 481,99 hektar
Befolkning: 10837, år 2010

Om du vill lära dig mer om Lomma utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Lomma) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Lomma fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Lomma rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.

 


Orter med kakelugnar i fokus

Nedanför hittar du våra utvalda städer där du kan hitta företag som arbetar med kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.