Kakelugn i Köpingsvik

Kakelugnar i Köpingsvik, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Köpingsvik som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Köpingsvik. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Köpingsvik rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Köpingsvik för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Köpingsvik

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Köpingsvik kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundav. 20
387 96 Köpingsvik

Kostnad och pris på kakelugn i Köpingsvik

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Köpingsvik kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Köpingsvik du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Köpingsvik

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Köpingsvik, och du kan läsa mer om platsen Köpingsvik nedan:

Beskrivning: Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Area: 118,17 hektar
Befolkning: 599, år 2010

Om du vill lära dig mer om Köpingsvik utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Köpingsvik) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Köpingsvik fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Köpingsvik rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.