Kakelugn i Kalmar

Kakelugnar i Kalmar, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kalmar som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kalmar. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kalmar för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kalmar

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Kalmar kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Eldabutiken
Dragonv. 4
392 39 Kalmar


Kamin-Experterna.se
Dagöv. 2
393 56 Kalmar


Ross Murteknik AB
Torsåsg. 6
392 39 Kalmar

Kostnad och pris på kakelugn i Kalmar

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kalmar kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kalmar du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kalmar

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kalmar, och du kan läsa mer om platsen Kalmar nedan:

Beskrivning: Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Area: 1 950,08 hektar
Befolkning: 36392, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kalmar utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kalmar) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kalmar fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kalmar rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.

 


Orter med kakelugnar i fokus

Nedanför hittar du våra utvalda städer där du kan hitta företag som arbetar med kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.