Kakelugn i Nälden

Kakelugnar i Nälden, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Nälden som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Nälden. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Nälden rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Nälden för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Nälden

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i [CITY] syns nedan. Om du bor i Nälden kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminhuset i Nälden AB
Näldenv. 42
835 40 Nälden

Kostnad och pris på kakelugn i Nälden

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Nälden kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Nälden du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Nälden

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Nälden, och du kan läsa mer om platsen Nälden nedan:

Beskrivning: Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Area: 128,78 hektar
Befolkning: 873, år 2010

Om du vill lära dig mer om Nälden utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Nälden) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Nälden fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Nälden rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jämtland län.

 


Orter med kakelugnar i fokus

Nedanför hittar du våra utvalda städer där du kan hitta företag som arbetar med kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.